Site Navigator

Vanaf

6/Mnd

cloud-left-img

Wat is Cloud Hosting?

Cloud Hosting kan worden omschreven als een verzamelterm voor hosting gerelateerde diensten en oplossingen. Cloud Hosting is niet nieuw, maar het is wel verbeterd en betaalbaarder geworden in de afgelopen jaren. Door recente ontwikkelingen is de techniek die voor cloud oplossingen worden toegepast verbeterd en toegankelijker geworden. Het flexibel kunnen schalen van resources en het in een handomdraai kunnen deployen van virtuele machines zijn de grootste voordelen van Cloud Hosting. Op deze pagina nemen wij u mee de wolken in. Wat is de cloud precies? En wat zijn de voordelen? Netrouting begeleidt u in het maken van de keuze en in het opzetten van uw cloudsysteem.

Snel starten >>>

Kies een continent en configureer een cloud of ssd vps server in de meest prestige steden ter wereld.

SSD Virtual Servers (VPS)

Makkelijk te configureren en binnen enkele minuten aan de slag. Onze SSD VPS pakketten zijn ontworpen om aan hoge performance eisen te voldoen.

Al vanaf

6/ma

 • Supersnelle RAID10 SSD Storage
 •  Tot 6 CPU Cores
 •  Tot 8GB Memory

Cloud Servers

Software defined opslag replicatie. Trek voordeel uit high performance cloud computing met gedistribueerde opslagruimte. Snel, makkelijk en betrouwbaar.

Al vanaf

10/ma

 • Software defined gedistribueerde opslag
 •  Tot 24 CPU Cores
 •  Tot 128GB Memory

SSD Virtual Servers (VPS)

Makkelijk te configureren en binnen enkele minuten aan de slag. Onze SSD VPS pakketten zijn ontworpen om aan hoge performance eisen te voldoen.

Al vanaf

$6/ma

 • Supersnelle RAID10 SSD Storage
 •  Tot 6 CPU Cores
 •  Tot 8GB Memory

Cloud Servers

Software defined opslag replicatie. Trek voordeel uit high performance cloud computing met gedistribueerde opslagruimte. Snel, makkelijk en betrouwbaar.

Al vanaf

$10/ma

 • Software defined gedistribueerde opslag
 •  Tot 24 CPU Cores
 •  Tot 128GB Memory

Voordelen van de Cloud

Wij bieden betaalbare, schaalbare en betrouwbare clouddiensten die altijd aansluiten op de eisen van uw bedrijf.

Een uitstekende cloud op een uitstekend platform

Profiteer van uitstekende clouddiensten bij Netrouting! Met ons ervaren team van getrainde technici, maken wij het IT-plan dat past bij uw wensen.

U bepaalt alles

Wij zetten de auto in elkaar, daarna bent u de bestuurder. Een fijne reis!

Peace of mind

Til uw bedrijfsvoering naar een hoger niveau met onze clouddiensten. Wij beheren uw infrastructuur en dragen zorg voor onderhoud en veiligheid.

Veilig en betaalbaar

Veiligheid staat bij Netrouting voorop. Wij bieden betaalbare en veilige clouddiensten aan bedrijven door heel Nederland.

Hoe past Netrouting de cloud toe?

Kernel-based Virtual Machine (KVM) is een zogeheten ‘open source’-implementatie voor clouddiensten. KVM heeft zijn eigen virtualisatie-mogelijkheden in de Linux-kernel. Wij bieden u een fault-tolerant cloudplatform aan met dagelijkse snapshots tegen gunstige tarieven. Cloud Hosting is ideaal voor Kantoorautomatisering, Web Hosting, Development, Software as a Service Providers (SaaS), Streaming maar ook andere doeleinden voor zowel de beginnende webmaster als het lokale accountantskantoor dat op zoek is naar een goede backupoplossing . De clouddiensten van Netrouting bieden high-computing power op een gedistribueerd en redundant opgebouwd opslagplatform. Dagelijks worden full block size back-ups gemaakt van alle virtuele machines op het platform. 

cloud-bnft-pic-1

Hoge beschikbaarheid

Elke cloudserver wordt gewaarborgd door ons zogeheten High Availability System. Dit systeem zorgt ervoor dat uw server naar een andere locatie wordt overgezet in geval van storing. Ons High Availability System kan zowel kleine als netwerkbrede storingen opvangen.

cloud-bnft-pic-2

Veilige dataopslag

Al uw data wordt opgeslagen op ons Storage Area Network (SAN). Dankzij RAID Parity wordt uw data verdeeld in blokken en geschreven op / gelezen van verschillende disks tegelijk. Dit zorgt voor de best mogelijke prestaties en een hoge mate van betrouwbaarheid. Naast ons redundante opslagplatform wordt uw data nog gewaarborgd met additionele backups naar externe systemen.

cloud-bnft-pic-3

Off-site back-up

Om u ervan te verzekeren dat uw data veilig is, worden deze opgeslagen op een redundant opslagplatform. Onze systemen schrijven dagelijks volledige back-ups van uw virtuele machines naar onze secundaire datacenters. Het maken van deze back-ups wordt nooit onderbroken. Voor de veiligheid bevinden de back-ups zich op geografisch gespreide locaties.

Local Storage en Public Cloud

Netrouting biedt u de flexibiliteit die u zoekt met gebruiksvriendelijke pakketten, 1 prijs voor alles.

cloud-pic-1

Local SSD Storage

Virtual Servers (VPS hosting) is een krachtige en populaire vorm van hosting. In tegenstelling tot dedicated servers, delen virtuele servers bepaalde hardware resources met andere systemen, maar zijn daarmee ook een stuk goedkoper als gevolg hiervan. Wijs dedicated geheugen en opslagruimte toe aan uw eigen supersnelle SSD VPS servers bij Netrouting. Onze aanmeldingsprocedure is snel en gemakkelijk, u kunt uw eigen server in slechts een paar minuten online hebben.

cloud-pic-2

Public Cloud

De public cloud is geschikt voor bedrijven die te maken hebben met onvoorspelbare behoeftes op het gebied van capaciteit. U krijgt volledige controle over uw cloud server, waarvan de prestaties worden gewaarborgd door een streng beveiligde en snelle achterliggende infrastructuur. Uw cloud servers zijn eenvoudig te beheren via ons klantenpaneel. Stel uw ideale configuratie samen en u kunt binnen enkele minuten na uw bestelling al aan de slag.

Netrouting maakt het verschil

Ontdek wat onze trouwe klanten al weten. De clouddiensten van Netrouting bieden vele voordelen. Bekijk ze hier of neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking.

 • Kenmerken
 • Voordelen
 • Serverlocaties
 • Resellers
diff-ftrs-pic-7

Vertrouw op onze kracht

Bij Netrouting weten we dat uw succes gebouwd is op prestaties en continuïteit. Onze servers bieden high computing power met snelle SSD opslagruimte op ons redundante storage platform. Dagelijks worden full block-size back-ups gemaakt van alle virtuele machines op het platform. Deze worden veilig opgeslagen op een secundaire locatie zodat u, ook in het geval van een hevige storing of (natuur)ramp, uw data niet kwijt bent. Netrouting staat garant voor een uitstekende service met  99,99 procent uptime.

diff-ftrs-pic-2

Onze resellerprogramma’s

Om tegemoet te komen aan verschillende wensen bieden wij twee verschillende resellerprogramma’s. Het eerste programma stelt u in staat om commissies/kortingen tot wel 50 procent te verdienen op al onze standaarddiensten. Omdat zowel de administratie en de ondersteuning wordt geregeld door Netrouting, loopt u als reseller geen risico. Bij ons tweede programma kunt u op basis van ons aanbod uw eigen productlijn opzetten. Koopt u veel, dan krijgt u veel korting. Ook hebben we aantrekkelijke kortingen op de opzetkosten en alle maandelijkse servicekosten. Klik hier voor meer informatie.

diff-ftrs-pic-8

Personaliseer uw cloud

Ongeacht de grootte van uw organisatie, onze cloud-technologie is voor iedereen. Wij kunnen onze diensten zo aanpassen dat ze precies aansluiten op de vereisten van uw bedrijf. Neem contact met ons op voor meer informatie over het personaliseren van uw cloud bij Netrouting.

diff-ftrs-pic-4

Reken op onze support

Gedurende uw reis door de wolken kunt u te allen tijde rekenen op professionele ondersteuning door Netrouting. Ons team van ervaren medewerkers staat 24/7/365 voor u klaar met hulp en advies. Of het nu gaat om het ontwerpen van een nieuwe infrastructuur of de implementatie ervan: Netrouting is er voor ú.

Veiligheid

Dankzij onze redundante systemen, uitgebreide security en secundaire datacenters bent u verzekerd van de hoogste mate van veiligheid.

Werk overal

Thuis, op het werk, in de auto of op het vliegveld? Met de cloud van Netrouting kunt u altijd en overal bij uw bestanden. 

Automatische software-updates

Netrouting draagt zorg voor de automatische updates van uw software. U heeft er zelf geen omkijken meer naar!

Flexibiliteit

Hét grote voordeel van de cloud is de flexibiliteit. Schaal op en af wanneer u het nodig hebt. Eén telefoontje en Netrouting heeft het geregeld.

The Netherlands

Amsterdam

Sweden

Stockholm

United States

Miami, FL

Om tegemoet te komen aan verschillende wensen bieden wij twee verschillende resellerprogramma’s.

Het eerste programma stelt u in staat om commissies/kortingen tot wel 50 procent te verdienen op al onze standaarddiensten. Omdat zowel de administratie en de ondersteuning wordt geregeld door Netrouting, loopt u als reseller minimaal risico.

Bij ons tweede programma kunt u op basis van ons aanbod uw eigen productlijn opzetten. Koopt u veel, dan krijgt u veel korting. Ook hebben we aantrekkelijke kortingen op de opzetkosten en alle maandelijkse servicekosten.

Onze gewaardeerde klanten

Wat klanten te zeggen hebben over Netrouting

Andre Sannes,
Eigenaar Klik ICT

Ik heb mijn hosting en servers al vele jaren bij Netrouting ondergebracht en ben erg tevreden met de ontvangen service en... Lees meer

Danny Bogaards,
Eigenaar Boware IT

Netrouting levert ons al sinds 2008 betrouwbare colocatiediensten. Ze hebben ons altijd voorzien van flexibele en stabiele faciliteiten voor ons... Lees meer

Irene Maragaki,
CEO, Hostsun

Als je zoals ik een hostingbedrijf runt, heb je een betrouwbare aanbieder nodig. Ik heb verschillende servers gehost bij Netrouting... Lees meer

Paul Groeneweg,
Eigenaar Pazion IT

Dankzij de hands-on-mentaliteit van Netrouting zijn wij in staat onze servers geheel van afstand te beheren. Ook tijdens incidenten, zoals... Lees meer

Ronald Boot,
Eigenaar Terrabyte BV

Wij werken al bijna tien jaar met Netrouting samen en ik weet nog steeds waarom. De positieve benadering en can-do-mentaliteit... Lees meer

Paul Bint,
CEO, ColoHouse

Wij van ColoHouse in Miami (Florida) zijn dankbaar voor een partner als Netrouting. Netrouting heeft een sterke reputatie in het... Lees meer

Maak kennis met Netrouting

Neem een kijkje in ons datacenter in Spijkenisse.

Heeft u vragen?