Site Navigator

sub-bnr-scroll-down
colocation-left-img

Colocatie: uw wensen staan voorop

Netrouting ondersteunt uw IT-infrastructuur door het bieden van veilige, betrouwbare en flexibele colocatie-oplossingen. Of u nu één server, private racks of een hele cage nodig hebt: wij maken het voor u in orde. Onze racks zijn gunstig geprijsd en u betaalt alleen voor de ruimte die u nodig hebt. Wij ontwerpen en bouwen colocatie pakketten op maat. Hierdoor sluiten ze precies aan op uw bedrijf en op uw wensen. Daarnaast staan wij garant voor de hoogste mate van bereikbaarheid.

Private Racks, Private Cage en Single Server

Bekijk de verschillende mogelijkheden die wij bieden voor colocatie.

Single Server

Netrouting biedt een aantrekkelijk single-serverpakket. Dit is een uitstekende keuze voor instappers. Een single server is kostenefficiënt. Zelfs met een klein budget kunt u off-site back-up aanschaffen zonder in te leveren op veiligheid, bereikbaarheid en betrouwbaarheid. Onze colocatieplannen beginnen bij 1U rackruimte en lopen op tot op maat gemaakte cages en cabinets waarmee kan worden op- en teruggeschaald wanneer u dat wenst.

Private Racks

Private racks zijn bedoeld voor bedrijven met grote aantallen servers. Private racks bevinden zich binnen een beveiligde ruimte in een van onze datacenters. De hierbij horende pakketten zijn flexibel aan te passen. Zo kunnen wij op ieder moment anticiperen op uw groeiplannen. Private racks hebben tevens een redundante netwerk- en stroomvoorziening plus een eigen gesloten deur met cijferslot. Profiteer van onze colocatie dienst en de hoogwaardige beveiliging die daarbij hoort.

Private Cage

U kiest voor een private cage als u veel apparatuur heeft. Netrouting biedt betaalbare private cages en suites met biometrische toegangscontrole en redundante koel- en stroomvoorzieningen om uw apparatuur in goede en veilige conditie te houden. U beheert uw eigen IT-infrastructuur, terwijl u maximaal profiteert van de veiligheid en voorzieningen van onze datacenters.

Netrouting maakt het verschil

Kiest u voor colocatie bij Netrouting, dan profiteert u van diverse voordelen ten opzichte van andere aanbieders. Hieronder zetten we ze voor u op een rij.

  • Voordelen
  • Onze datacenters
  • Ons netwerk
diff-ftrs-pic-5

Hybride mogelijkheden

Met Netrouting heeft u een betrouwbare en veilige locatie voor uw cruciale IT-infrastructuur. Onze colocatie-oplossingen zijn geschikt voor de verschillende behoeftes die er bestaan op het gebied van serverruimte. Bij Netrouting bieden wij u diverse oplossingen. Wij integreren systemen en leggen ze in verbinding met elkaar. Of het nu om servers gaat in onze datacenters of op andere locaties, wij verbeteren uw IT-proces.

diff-ftrs-pic-4

24/7 technische support

Netrouting garandeert de hoogste mate van veiligheid dankzij onze ervaren technici. Zij houden de servers en de veiligheidssystemen 24 uur per dag, zeven dagen per week pro-actief in de gaten. U kunt de opslag en het beheer van uw data en servers met een gerust hart toevertrouwen aan ons toegewijde team van experts.

 

diff-ftrs-pic-6

Ongeëvenaarde veiligheid

Alle servers van Netrouting bevinden zich in uitstekend beveiligde datacenters. Bij Netrouting hebben we alle maatregelen genomen om de veiligheid van uw servers te garanderen: CCTV surveillance, hekwerk, kogelwerende beglazing, biometrische toegangscontrole en geavanceerde alarmsystemen. 

diff-ftrs-pic-1

Betere prestaties

Met de colocatie-oplossingen van Netrouting bent u verzekerd van een betrouwbare netwerkverbinding zonder downtime. Onze stroomtoevoer, back-upsystemen en hoogwaardige koelvoorzieningen houden uw servers gezond en bereikbaar – ook in het geval van stroomuitval bij het net. 

The Netherlands

Amsterdam

Sweden

Stockholm

United States

Miami, FL

Vraag een offerte aan

captcha

Onze gewaardeerde klanten

Wat klanten te zeggen hebben over Netrouting

Andre Sannes,
Eigenaar Klik ICT

Ik heb mijn hosting en servers al vele jaren bij Netrouting ondergebracht en ben erg tevreden met de ontvangen service en... Lees meer

Danny Bogaards,
Eigenaar Boware IT

Netrouting levert ons al sinds 2008 betrouwbare colocatiediensten. Ze hebben ons altijd voorzien van flexibele en stabiele faciliteiten voor ons... Lees meer

Irene Maragaki,
CEO, Hostsun

Als je zoals ik een hostingbedrijf runt, heb je een betrouwbare aanbieder nodig. Ik heb verschillende servers gehost bij Netrouting... Lees meer

Paul Groeneweg,
Eigenaar Pazion IT

Dankzij de hands-on-mentaliteit van Netrouting zijn wij in staat onze servers geheel van afstand te beheren. Ook tijdens incidenten, zoals... Lees meer

Ronald Boot,
Eigenaar Terrabyte BV

Wij werken al bijna tien jaar met Netrouting samen en ik weet nog steeds waarom. De positieve benadering en can-do-mentaliteit... Lees meer

Paul Bint,
CEO, ColoHouse

Wij van ColoHouse in Miami (Florida) zijn dankbaar voor een partner als Netrouting. Netrouting heeft een sterke reputatie in het... Lees meer

Maak kennis met Netrouting

Neem een kijkje in ons datacenter in Spijkenisse.

Heeft u vragen?