Site Navigator

Vanaf

29/Mnd

dedi-server-left-img

Wat zijn Dedicated Servers?

U wilt nog niet investeren in eigen hardware? Huur dan een bare metal server of een volledig beheerde dedicated server. Dit houdt uw uitgaven binnen de perken en u voorkomt op termijn vervanging van de hardware. Netrouting biedt een ruime keuze aan krachtige Dedicated Servers. In tegenstelling tot andere hostingopties geven Dedicated Servers ultieme flexibiliteit en veiligheid, in combinatie met mogelijkheden tot het installeren van speciale software of het personaliseren van de serveromgeving. Zo kunt u de servers eenvoudig aanpassen aan uw eigen wensen.

Bare Metal of Fully Managed?

Bij Netrouting heeft u de keuze uit een bare metal of een fully managed dedicated server. Hier leggen we het verschil uit.

Bare Metal

Met bare metal krijgt u een server, maar bent u zelf verantwoordelijk voor de installatie en het beheer. Snel en goedkoop aan de slag!

Nu Configureren

 • Kenmerken
 • Voordelen
 • Topprestaties

  Zaken zoals processorkracht, geheugen en diskruimte zijn volledig toegewezen aan u. Hierdoor deelt u ze niet met andere klanten of locaties op de server.

 • Hybride

  Een bare metal server is gemakkelijk aan te passen aan uw wensen. Wilt u uitbreiden of terugschalen? Eén belletje en het is zo geregeld.

 • Configureerbaar

  U heeft de mogelijkheid speciale software te installeren of om de server in lijn met uw eigen wensen te configureren. Ook kunt u eenvoudig meer servers aan uw eigen netwerk toevoegen.

 • Wereldwijd bereik

  U krijgt toegang tot een internetaansluiting van topkwaliteit. Niet beperkt tot regionale en landelijke aanbieders, maar ook de internationaal erkende TIER1-providers.

 • Ruimte voor u alleen

  Of het nu gaat om processorkracht, geheugen of diskruimte: ze staan alleen tot uw beschikking. De server is van u en u deelt uw resources niet met andere klanten of applicaties.

 • Snel opgeleverd

  Automatisering is de sleutel tot succes. Met onze systemen zijn nieuwe bestellingen, herinstallaties en tussentijdse wijzigingen snel opgeleverd.

 • Locaties wereldwijd

  Beperk u niet tot Nederland en profiteer van de geografisch gescheiden datacenters van Netrouting in prestige steden zoals Stockholm in Zweden en Miami in de Verenigde Staten.

OR
OR

Fully Managed

Met een fully managed server nemen wij u al het werk uit handen. Installatie, beheer, onderhoud, vervanging: Netrouting doet het voor u.

Nu Configureren

 • Kenmerken
 • Voordelen
 • Topprestaties

  Processorkracht, geheugen en diskruimte worden uitsluitend toegewezen aan u. Netrouting configureert uw server op maat.

 • Zekerheid

  Omdat alleen onze ervaren systeembeheerders toegang hebben tot de server, bent u verzekerd van een hoge mate van veiligheid en beschikbaarheid.

 • Beste configuraties

  U kunt speciale software laten installeren en de server geheel in lijn met uw eigen wensen laten configureren. Wij regelen het voor u!

 • State-of-the-Art Infrastructuur

  Met Netrouting profiteert u van de voordelen van onze uitstekende regionale datacenters in Spijkenisse en Den Haag. Wereldwijde verbindingen en service van het hoogste niveau.

 • Garanties

  Als Managed Server klant bij Netrouting heeft u recht op bepaalde garanties. Zo profiteert u bijv. van 24x7x365 technische ondersteuning met max 1 uur reactietijd.

 • U draait aan de knoppen

  Laat een adviseur u helpen met de juiste configuratie samen te stellen of zet uw wensenlijstje eens op de mail. Wij bouwen wat u wilt.

 • Betrouwbaar en veilig

  Netrouting servers zijn ondergebracht in ISO27001 en SSAE16 gecertificeerde datacenters met PCI Compliance.

Netrouting maakt het verschil

Profiteer van de voordelen die u krijgt met de dedicated servers van Netrouting. 

 • Kenmerken
 • Voordelen
 • Serverlocaties
 • Resellerprogramma's

De beste prestaties

De servers van Netrouting staan garant voor kwaliteit en bedrijfscontinuïteit. Huurt u één of meerdere servers bij ons, dan bent u verzekerd van de beste infrastructuur, toegang tot razendsnel en betrouwbaar Internet, een hoge mate van beveiliging en een toegewijde klantenservice. Bij Netrouting staat u als klant op één.

Onze resellerprogramma’s

Netrouting heeft twee resellerprogramma’s. Het eerste programma stelt u in staat om commissies/kortingen tot wel 50 procent te verdienen op al onze standaarddiensten. Bij ons tweede programma kunt u op basis van ons aanbod uw eigen productlijn opzetten. Koopt u veel, dan krijgt u veel korting. 

Alles is persoonlijk

Niet alleen is onze service persoonlijk – we kennen uw naam en u de namen van onze medewerkers – ook onze servers zijn dat. Geen server is bij ons gelijk. U kunt ze aanpassen aan uw wensen, eisen en behoeften of kunt de configuratie uitbesteden aan ons. Zo heeft u altijd IT-apparatuur die past bij uw bedrijf.

U kunt op ons rekenen

Wij hebben onze medewerkers geselecteerd op kennis en klantvriendelijkheid. Wij bij Netrouting delen een passie voor techniek en een toewijding aan service. Ons team van ervaren technici is 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar om problemen te verhelpen en om problemen te voorkomen. Pro-actief, benaderbaar en betrokken.

Betrouwbaarheid

Een redundante stroomvoorziening, een pro-actief beheerbeleid en secundaire datacenters in Zweden en de Verenigde Staten: Netrouting zorgt ervoor dat uw data en verbindingen altijd bereikbaar zijn, ook tijdens stroomstoringen of natuurrampen. 

Professioneel beheer

Kiest u voor een fully managed server, dan nemen wij u al het werk uit handen. U heeft nergens meer omkijken naar. Dit betekent dat wanneer de hardware stuk gaat, u geen nieuwe hardware hoeft aan te schaffen en zich niet druk hoeft te maken om reparaties. Netrouting houdt uw apparatuur pro-actief in de gaten en zorgt ervoor dat alles naar behoren blijft draaien.

Technische ondersteuning

Ons supportteam slaapt nooit. Wij zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Bent u benieuwd naar hoe wij te werk gaan? U kunt altijd een afspraak maken voor een rondleiding door onze datacenters en een gesprek met de medewerkers van Netrouting.

Veilige opslag

De veiligheid van uw servers heeft bij ons continu de aandacht. Veiligheid zit in veel zaken: fysieke beveiliging, bereikbaarheid, maar ook in onderhoud en vakkundigheid. Al deze zaken staan bij Netrouting hoog in het vaandel. Mocht u alles met eigen ogen willen zien, bel ons dan eventjes voor een afspraak. Wij leiden u graag rond.

The Netherlands

Amsterdam

Sweden

Stockholm

United States

Miami, FL

Om tegemoet te komen aan verschillende wensen bieden wij twee verschillende resellerprogramma’s.

Het eerste programma stelt u in staat om commissies/kortingen tot wel 50 procent te verdienen op al onze standaarddiensten. Omdat zowel de administratie en de ondersteuning wordt geregeld door Netrouting, loopt u als reseller minimaal risico.

Bij ons tweede programma kunt u op basis van ons aanbod uw eigen productlijn opzetten. Koopt u veel, dan krijgt u veel korting. Ook hebben we aantrekkelijke kortingen op de opzetkosten en alle maandelijkse servicekosten.

Onze gewaardeerde klanten

Wat klanten te zeggen hebben over Netrouting

Andre Sannes,
Eigenaar Klik ICT

Ik heb mijn hosting en servers al vele jaren bij Netrouting ondergebracht en ben erg tevreden met de ontvangen service en... Lees meer

Danny Bogaards,
Eigenaar Boware IT

Netrouting levert ons al sinds 2008 betrouwbare colocatiediensten. Ze hebben ons altijd voorzien van flexibele en stabiele faciliteiten voor ons... Lees meer

Irene Maragaki,
CEO, Hostsun

Als je zoals ik een hostingbedrijf runt, heb je een betrouwbare aanbieder nodig. Ik heb verschillende servers gehost bij Netrouting... Lees meer

Paul Groeneweg,
Eigenaar Pazion IT

Dankzij de hands-on-mentaliteit van Netrouting zijn wij in staat onze servers geheel van afstand te beheren. Ook tijdens incidenten, zoals... Lees meer

Ronald Boot,
Eigenaar Terrabyte BV

Wij werken al bijna tien jaar met Netrouting samen en ik weet nog steeds waarom. De positieve benadering en can-do-mentaliteit... Lees meer

Paul Bint,
CEO, ColoHouse

Wij van ColoHouse in Miami (Florida) zijn dankbaar voor een partner als Netrouting. Netrouting heeft een sterke reputatie in het... Lees meer

Maak kennis met Netrouting

Neem een kijkje in ons datacenter in Spijkenisse.

Heeft u vragen?