Site Navigator

sub-bnr-scroll-down
connectivity-left-img

Netwerkdiensten

 

Netrouting levert netwerkdiensten door heel Europa en Noord-Amerika. Ons netwerk is verbonden met ’s werelds meest prestigieuze TIER1-carriers, zoals NTT/Verio, Level3 en TeliaSonera. Via eigen verbindingen en directe partners hebben we toegang tot datacenters in meer dan dertig landen ter wereld. Dankzij onze jarenlange ervaring in de hostingsector heeft Netrouting alle expertise en diensten in huis om al uw zakelijke eisen en wensen te vervullen. Tot onze kernproducten behoren IP-Transit, Remote IX en Metro Ethernet.

IP-Transit, Metro Ethernet en Remote-IX

 

IP-Transit

In de kern is IP-Transit een netwerkdienst die IP-verkeer levert tussen uw servers en de rest van het internet. Wij bieden drie verschillende types IP-Transit, afhankelijk van uw wensen: gemengd (multi-homed), TIER1-only of gedeeltelijk (peered prefixes). Wat u ook kiest, u profiteert van een stabiele en snelle verbinding met een robuuste SLA.

Kenmerken en voordelen
 • Ons netwerk is geoptimaliseerd voor netwerkdistributie aan resellers, eindgebruikers en bedrijven. Wij monitoren alle aspecten van ons netwerk pro-actief voor optimale kwaliteit en beschikbaarheid.
 • Netrouting werkt samen met de grootste Internet Exchanges ter wereld. Wij zijn er trots op dat we directe toegang hebben tot de meest prestigieuze LANs van Exchanges als de AMS-IX, DE-CIX en LINX.
 • Onze standaard-SLA biedt een 99,99 procent uptime garantie voor ons netwerk. Deze SLA geldt voor al onze locaties.
 • Wij bieden 24x7x365 ticket support voor alle netwerkdiensten. Daarbij geven wij garanties voor een reactie binnen een uur.

Metro Ethernet

Netrouting beheert een wereldwijde MPLS/VPLS-ready backbone en biedt verschillende providerdiensten aan, waaronder Metro Ethernet. Hiermee maakt u verbinding met datacenters in verschillende steden en landen. Metro Ethernet is flexibel en schaalbaar. Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze supportdesk.

Kenmerken en voordelen
 • Maak overal verbinding
  – Zeer brede wereldwijde datacenterdekking
  – 1 prijs voor alles
 • Protected
  -“Full Mesh” netwerkinfrastructuur
  -Multi-ring / Multi-switch netwerktoegang
 • Schaalbare, symmetrische bandbreedte
  Vanaf 100Mbit tot Multi-10Gbit
  – Dynamisch poorten bijprikken
 • Robuuste Service Level Agreement
  99.99 procent uptime SLA
  -24×7 pro-actief beheer

Remote-IX

Krijg directe toegang tot een remote peering LAN. Netrouting biedt toegang tot Internet Exchanges zoals DF-IX, MIA-IX, AMS-IX en NL-IX. Beschikbare poorten vanaf 100Mbps. Gebruik onze Remote IX-diensten om direct verbinding te leggen met het peering LAN van de Amsterdam Internet Exchange (AMS-IX).

Kenmerken en voordelen
 • Directe toegang tot peering LAN
 • Toegang tot vooraanstaande Internet Exchanges
 • Poorten al vanaf 100Mbps
 • Professionele ondersteuning en flexibel op te schalen

Netrouting maakt voor u het verschil

Kiest u voor de netwerkdiensten van Netrouting dan profiteert u van vele voordelen. Hieronder vatten wij ze overzichtelijk voor u samen.

 • Voordelen
 • Onze datacenters
 • Ons netwerk

Hybride mogelijkheden

Flexibiliteit is de kern van wat wij doen. Groeit uw bedrijf hard? Heeft u op korte termijn andere diensten nodig? Wilt u opschalen? Geen probleem. Geef een belletje en wij regelen het vaak direct.

24/7 technische ondersteuning

Ons team van ervaren professionals staat 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar. Onze support is altijd te bereiken via telefoon, mail, chat of via ons ticketsysteem. Problemen worden snel en adequaat opgelost.

Zeker van uw product

Netrouting kiest voor kwaliteit. Buiten onze eigen datacenters in Spijkenisse en Den Haag biedt Netrouting ook connectiviteit vanuit diverse vooraanstaande datacenters in regio Amsterdam en Rotterdam. Ook kunt u bij ons terecht voor verbindingen in Londen, Manchester, Frankfurt, Parijs, Bucharest, New York en Miami. Ons netwerk biedt wereldwijde dekking en is redundant opgebouwd.

Betere prestaties

Wij kunnen hier prima technische verhalen ophangen, maar daarmee doen we u geen plezier. Uiteindelijk gaat het ons om één ding: uw bedrijf beter laten presteren. Laat de technische kant van het verhaal maar aan ons over.

The Netherlands

Amsterdam

Sweden

Stockholm

United States

Miami, FL

Voor meer informatie

captcha

Onze gewaardeerde klanten

Wat klanten te zeggen hebben over Netrouting

Andre Sannes,
Eigenaar Klik ICT

Ik heb mijn hosting en servers al vele jaren bij Netrouting ondergebracht en ben erg tevreden met de ontvangen service en... Lees meer

Danny Bogaards,
Eigenaar Boware IT

Netrouting levert ons al sinds 2008 betrouwbare colocatiediensten. Ze hebben ons altijd voorzien van flexibele en stabiele faciliteiten voor ons... Lees meer

Irene Maragaki,
CEO, Hostsun

Als je zoals ik een hostingbedrijf runt, heb je een betrouwbare aanbieder nodig. Ik heb verschillende servers gehost bij Netrouting... Lees meer

Paul Groeneweg,
Eigenaar Pazion IT

Dankzij de hands-on-mentaliteit van Netrouting zijn wij in staat onze servers geheel van afstand te beheren. Ook tijdens incidenten, zoals... Lees meer

Ronald Boot,
Eigenaar Terrabyte BV

Wij werken al bijna tien jaar met Netrouting samen en ik weet nog steeds waarom. De positieve benadering en can-do-mentaliteit... Lees meer

Paul Bint,
CEO, ColoHouse

Wij van ColoHouse in Miami (Florida) zijn dankbaar voor een partner als Netrouting. Netrouting heeft een sterke reputatie in het... Lees meer

Maak kennis met Netrouting

Neem een kijkje in ons datacenter in Spijkenisse.

Heeft u vragen?