Site Navigator

sub-bnr-scroll-down
company-left-img

Wij maken hosting toegankelijk

Netrouting is in 2007 opgericht met als doel om de nieuwe standaard te creëren in de snel veranderende wereld van de hosting. Sinds de oprichting is Netrouting uitgegroeid tot vooraanstaande hostingprovider met datacenters in Nederland, Zweden en de Verenigde Staten. Het doel van Netrouting is altijd geweest om hosting voor iedereen toegankelijk te maken. Met een hecht en ervaren team dat toegewijd is aan klantenservice, zet Netrouting zich elke dag in om technologie voor zijn klanten te laten werken.

Onze geschiedenis

Sinds 2007 is Netrouting veranderd van een klein en bescheiden Nederlands bedrijf met een paar servers tot een succesvolle wereldwijde speler, met klanten in meer dan dertig landen wereldwijd. Bekijk onze mijlpalen hieronder.

HEDEN

 • SEPTEMBER

  Netrouting datacenters in Spijkenisse en Den Haag behalen ISO certificering. Na een in november 2015 gestart traject te hebben afgerond zijn nu ook onze locaties in Den Haag en Spijkenisse gekeurd op kwaliteitsbeleid (ISO9001) en informatiebeveiligingsbeleid (ISO27001).

  2016
 • JUNE

  Netrouting opent 24x7x365 helpdesk en 7 daagse sales team bezetting. Vanaf 1 juni 2015 breidt de Netrouting helpdesk uit met 6 nieuwe enthousiaste medewerkers en vergroten wij ons sales team met 2 nieuwe account managers.

  2015
 • MaART

  Minder dan twee jaar na de opening van onze flagship-vestiging in Spijkenisse opent Netrouting een tweede datacenter in Den Haag. Deze locatie biedt meer dan 700 vierkante meter aan ruimte en is met een redundante glasvezelverbinding verbonden met ons datacenter in Spijkenisse.

  2014
 • April

  Het duurt niet lang voordat er meer veranderingen komen. Het xenEurope-merk wordt in 2013 samengevoegd met Netrouting.

  2013
 • Januari

  In januari 2012 opent Netrouting zijn eerste regionale private datacenter in Nederland. Netroutings eerste datacenter, ook bekend onder de naam Data Facilities, biedt maar liefst 1.000 vierkante meter aan datacenterruimte en ruim 650 vierkante meter voor kantoorruimte – genoeg voor toekomstige groei.

  2012
 • September

  In 2011 breidt Netrouting verder uit binnen Europa. Scandinavië, welteverstaan. Netrouting opent diverse locaties in Zweden. Ons netwerk wordt zo uitgebreid naar verschillende high priority datacenters.

  2011
 • Maart

  In 2010, slechts drie jaar na de oprichting, breidt Netrouting uit naar Miami, Florida. Het werd de eerste vestiging van Netrouting in de VS.

  2010
 • Februari

  Netrouting blijft investeren en groeien. In 2009 breidt het bedrijf uit in de markt van virtuele servers.

  2009
 • Maart

  Oprichter Savvas Bout heeft een sterke visie over de toekomst van de hostingindustrie. Zijn bedrijfje Netrouting koopt Sparkle IT Solutions in 2007.

  2007

We beginnen onze reis

Onze gewaardeerde klanten

Wat klanten te zeggen hebben over Netrouting

Heeft u vragen?